26/8/13

...στο δρόμο της επιστροφής


Μια βόλτα περπατώντας στην περιοχή, όπου οι ντόπιοι, αν κι ο ήλιος έχει ανέβει ψηλά, εκείνοι ακόμα ξεκουράζονται. Ήσυχη και ήρεμη ομορφιά! 
Μόνο το μουρμουρητό της ψαρόβαρκας στο βάθος και ο... ποιητικός παφλασμός των κυμάτων σπάνε τη σιωπή στον περιβάλλοντα χώρο. 
Μια θαυμαστή όαση, με κολπίσκους που ενθαρρύνουν κάποιους τολμηρούς για... μακροβούτια και παιγνίδια. Η "ζήλια" μας ανέβαινε μαζί με την θερμοκρασία, διότι έπρεπε να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Δεν παραπονιέμαι, ήταν για λίγο, αλλά ήταν αρκετό, ήταν ευεργετικά καλό.
Είναι εκπληκτικό το "νέκταρ" που λαμβάνεις μέσα από λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. 
Ήχοι, φιγούρες, εικόνες, αναμνήσεις και συναισθήματα, αντανακλούν σε μια εσωτερική γαλήνη που συμπλέουν αρμονικά, για μια ομαλή προσαρμογή στην καθημερινή μας ζωή πλέον. 
Εύχομαι σε όλους καλή επάνοδο! <by koko>


Αφιερωμένο! "Το ταξίδι της επιστροφής" της  Ε. Ρεμπούτσικα


18 σχόλια:

  1. Καλή επάνοδο γλυκιά μου!
    Ξέρεις σκεφτόμουν ότι έχει ένα καλό που δεν σταμάτησα παρά μόνο της Παναγίας: δεν έχω ανάγκη από περίοδο προσαρμογής! ( Άσε με να παρηγοριέμαι έτσι εγώ)!
    Καλά να περνάς γλυκό μου Κατερινάκι!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου airis (μου αρέσεις έτσι) κι έχεις ένα δίκιο για την άβολη περίοδο προσαρμογής... Χαίρομαι που θα τα λέμε τώρα πιο συχνά και σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλό υπόλοιπο καλοκαίρι, διότι συνεχίζεται η ζέστη...
      Φιλιά πολλά :)♥♥♥

      Διαγραφή
  2. Καλή προσαρμογή λοιπόν...Σε λίγο επιστρέφω και εγώ και θα τα λέμε πιο συχνά γιατί το διαδίκτυο δεν μ'αφήνει εδώ να σερφάρω....''η σύνδεση αδύνατη''....
    Καλή σου μέρα και εύχομαι πάντα να περνάς όμορφα και ας είναι για λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή επιστροφή κι ομαλή προσαρμογή Άννα μου. Με λίγη καλή προσπάθεια θα τα ... καταφέρουμε, που θα πάει. Καλό υπόλοιπο καλοκαιράκι, να περνάς όμορφα και σε περιμένω στη blogo - γειτονιά μας να τα λέμε συχνότερα!!! Φιλιά πολλά :)☺☺☺

      Διαγραφή
  3. Καλή επάνοδο! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα. Αυτές οι αναμνήσεις μας γλυκαίνουν τον χειμώνα...
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Έλλη μου! Ελπίζω αυτές οι αναμνήσεις να μας γλυκάνουν την "πικρίλα" του χειμώνα που μας περιμένει... Τώρα που γύρισα θα τα λέμε πιο συχνά! Να έχεις μια υπέροχη Τετάρτη!
      Φιλιά πολλά :) ☺ ☺ ☺

      Διαγραφή
  4. Hola Katerina:
    La foto es hermosa. Estando allí, de seguro las preocupaciones no tienen sentido. Tú, ya vienes de regreso. Yo, espero mi primavera, que tanto necesito.
    Besitos y abrazos desde mi Chile que amo tanto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή επάνοδο, αν και δε πιστεύω πως η προσαρμογή στην καθημερινότητα μετά το καλοκαίρι είναι ποτέ ομαλή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις τις όμορφες αναμνήσεις που σε βοηθάνε νομίζω θετικά, για να εγκλιματιστείς, στην αρχή τουλάχιστον. Φιλιά και καλή συνέχεια :)♥

      Διαγραφή
  6. γεια σου και απο εδω νεα μου φιλη! σου ευχομαι ολοψυχα ενα καλο φθινοπωρο!

    πολυ ομορφο το μπλοκ σου απ ολες τις αποψεις! θελω να σου πω ομως οτι μου αρεσει πολυ το χρωμα πορφυρο κοκκινο με σταλλες χρυσου που εχει μεσα του! μου θυμιζεις το χρωμα βασιλισσας, στεμμα βασιλισσας θα ελεγα! σου αξιζει ενας τετοιος τιτλος θαρρω! εχω την εντυπωση πως θα ανακαλυψω πολλα καλα πραγματα εδω μεσα!

    φιλακια πολλα γλυκια μου και σε ευχαριστω για την επισκεωψη και το σχολιασμο σου στο μπλοκ μου! να εισαι καλα!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλωσορίζω με τη σειρά μου στο... "σπίτι" μου κι εύχομαι να ταξιδέψουμε όμορφα μέσ' από τις σελίδες μας! Ευχαριστώ για τα ευγενικά σου λόγια, με τιμούν ιδιαίτερα και πιστεύω να βρούμε πολλά κοινά κι ενδιαφέροντα σημεία.
      Να έχεις ένα χαρούμενο Σαββατόβραδο και μια γλυκιά Κυριακή! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  7. Καλησπέρα
    Με τους ήχους της μουσικής περιηγήθηκα λίγο στο blog σου και μου άρεσε πολύ.
    Θα τα λέμε λοιπόν.
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που ήρθες κι εσύ γλυκιά Ελένη στη σελίδα μου και σε καλωσορίζω από καρδιάς! Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Σίγουρα θα μοιραζόμαστε σκέψεις, απόψεις, προβληματισμούς και όχι μόνο.
      Σου εύχομαι ένα Σαββατο / Κύριακο γεμάτο χαμόγελα! Φιλάκια :))

      Διαγραφή
  8. Γλυκό μου Κατερινάκι καλώς βρεθήκαμε και πάλι μετά τις καλοκαιρινές διακοπές..μας αφήνει το καλοκαιράκι σιγά σιγά..η θεική μουσική της Ευανθίας-την λατρεύω-πλαισίωσε με ευαισθησία και τρυφερότητα την πολύ γλυκιά σου ανάρτηση και καλωσορίζει το φθινόπωρο που καταφτάνει..σέυχαριστώ μέσα απ'τηνκαρδιά μου για τα γλυκά σου σχόλια στο χώρο μου..καλές εμπνεύσεις με την νέα σεζόν όπως λέει κι η φίλη μας η Κική..φιλάκια άπειρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα πλάσμα τόσο ευγενικό σαν εσένα Καίτη μου μόνο καλά λόγια έχει να πει και βεβαίως σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Χαίρομαι που σου άρεσε η μουσικούλα, αλλά κι εσυ μας χαρίζεις πολύ ψαγμένα κομμάτια στη σελίδα σου! Να έχεις και σ' εσένα η νέα σεζόν να είναι χαρούμενη και δημιουργική! Φιλάκια πολλά, πολλά!!!♥

      Διαγραφή