9/7/13

...ένα απρόσμενο βραβείο!


Ένα δροσερό, αυθόρμητο, έξυπνο και χαριτωμένο νεαρό κορίτσι, η Βασιλική, 
http://basilikis-art.blogspot.gr/ ,
με χαμόγελο και ανιδιοτέλεια μου προσέφερε αυτό το βραβείο, ως ένδειξη φιλίας και φιλοξενίας στον κόσμο των blogs. 
Είμαι ενθουσιασμένη, αλλά και συγκινημένη που με τρυφερότητα και σεβασμό αγκάλιασε τις δικές μου σκέψεις κι απόψεις. 
Βασιλική μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ που αφιέρωσες, χώρο, χρόνο, εκτίμηση και το πολύτιμο φιλικό συναίσθημα μέσ' από την χαρούμενη και γεμάτη υποσχέσεις σελίδα σου! Εύχομαι πάντα με τη μελωδία της νιότης σου να σκορπάς αισιόδοξα χαμόγελα, 
να ξεδιπλώνεις δρόμους και στόχους με το ταλέντο σου και να απογειώνεις την δημιουργικότητα σου σε ότι σ' ευχαριστεί!!! 
Με πολύ αγάπη, Φιλούθσκια!!! 

12 σχόλια:

  1. Κατερίνα μου καλησπέρα..πρώτα απ'όλα να χαρείς το βραβειάκι σου,που στο χάρισε η μικρή μας Βασιλικούλα το τόσο αισιόδοξο κοριτσάκι που έχει μπεί στη ζωή μας και μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξί α με τις αναρτήσεις της..οι ευχές που τις έσειλες με συγκίνησαν πολύ γιατί μου έδειξες πόσο ευα΄σθητο και σκεπτώμενο άτομο είσαι..τα φιλούθκια δίνουν και παίρνουν στην γειτονιά μας απο την Βασιλικούλα και το δελφινοκόριτσό μας και πάντα μας δίνουν πολλή χαρά!!φιλάκια άπειρα..αα και φιλούθκια επίσης-να δείς που θα μας μείνει η όμορφη αυτή λέξη!-!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Κατερίνα,σ' ευχαριστώ για την επίσκεψή και τα ωραία λόγια σου! Πραγματικά αυτή η γλυκιά Βασιλική της blogoγειτονιάς μας με την αισιοδοξία τις ιδέες και τον ενθουσιασμό της μας παρασύρει ευχάριστα στο ρέμα της νηνεμίας και της γαλήνιας χαράς, που τόσο έχουμε ανάγκη!!! Εύχομαι στο απόγευμα σου να κυλήσουν όμορφα χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εύχομαι ολόψυχα χαρά μου να είσαι αγαπητή με ή χωρίς βραβεία! :)))
    Πολύ όμορφες οι ευχές σου προς τη Βασιλική!
    Φιλιά από καρδιάς!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο χαίρομαι για την επίσκεψή σου Αριστέα ! Πιστεύω πως όταν είσαι αληθινός και
    παραμένεις με την γνήσια στόφα του είναι σου, αυτό είναι και η "ανταμοιβή". Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα να έχεις επιτυχία με ότι εσύ επιδιώκεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα καλώς σε βρίσκω, με χαρούμενη διάθεση από την απόκτηση του βραβείου σου!!!
    Σου εύχομαι να βιώνεις με μεγαλύτερη συχνότητα, όμορφα συναισθήματά και να ευφραίνουν πάντα γλυκά την καρδιά σου...
    Μια δροσερή, καλην εσπέρα να έχεις κι ένα όμορφο ΣαββατοΚύριακο.


    Υ.Γ.Σου οφείλω μία τεράστια ΣΥΓΝΩΜΗ, που δεν σου απάντησα στο (ακόμη μία φορά)ευλογο σχόλιό σου...οι πολύ πιεστικές και διαφορετικής φύσης εργασιακές μου υποχρεώσεις με κατέστησαν σχεδόν ανίκανη να το πράξω.Ευτύχως από σήμερα ολοκληρώθηκε και αυτός ο κύκλος οπότε επιστρέφω στους προηγούμενους ρυθμούς μου.
    Να είσαι πάντα καλά και να απολαμβάνεις ότι όμορφο σου συμβαίνει...
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα που μου γράφεις!!! Εύχομαι το ΣαββατοΚύριακο σου να κυλήσει ανέμελα, με δυναμική συμμετοχή στο χαμόγελο, στην ξεκούραση και φυσικά στην αγάπη!!! Φιλιά πολλά και μην αγχώνεσαι γλυκιά μου, ο χρόνος δεν περισσεύει πάντα, όλοι μας το βιώνουμε. Φιλάκια πολλά!

      Διαγραφή
  7. Κατεριάκι μου ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου!!Κι απο μένα ένα όμορφο δροσερό καλοκαιράκι να περάσεις χαρούμενα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να επανέλθεις δημιουργική και χαρούμενη!!σου στέλνω την αγάπη μου και πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Κατερίνα! Σίγουρα θα επανέλθουμε πιο ... ανανεωμένες! Η ανάρτηση σου με τις φωτογραφίες και τα τραγούδια, είναι "ζηλευτά" ΥΠΕΡΟΧΉ! Να περνάς όμορφα! Φιλάκια πολλά !!!

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα καλή μου Κατερίνα!! Τι όμορφη ανάρτηση!! Πραγματικά σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!!Πόσο όμορφα τα λες!! Χαίρομαι που βρήκα το όμορφο blog σου και σου εύχομαι καλή συνέχεια και να συνεχίσεις να μας εμπνέεις με τα όμορφα λόγια σου!!! Καλά να περνάς!! Πολλά φιλούθκια ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερούδια γλυκιά Βασιλική! Είσαι ένα ξεχωριστό πλασματάκι κι εγώ σ' ευχαριστώ που μου προσφέρεις τόσες συγκινήσεις!!! Να είσαι καλά και να περνάς καλύτερα! Φιλούθκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή