28/6/13

.

Δικαίωμα στο όνειρο...

Τα όνειρα ξεδιπλώνουν τον ήχο της καρδιάς μας κι aκολουθούν  το ρυθμό της !

 Δυναμικό, ελιξίριο,  συναίσθημα στην ψυχή μας, χωρίς διαπραγματευτικό χρόνο και χωρίς καλλωπιστικές ή παρεμβατικές ενέργειες. Η συναισθηματική μας κουλτούρα με ήθος και σεβασμό στα θέλω μας, προασπίζεται το φως στο όνειρο, δραστικά κι ανόθευτα.

Δικαίωμα στο όνειρο, που διαποτίζει  ιστούς ιδεών, που ασκεί το κουράγιο, που δεν ακρωτηριάζει την ελπίδα, που δεν βαλσαμώνει την αισιοδοξία  !
Δικαίωμα στο όνειρο που δεν κείτεται ψευδό σ’ έναν σκοτεινό υπνόσακο, που μας απομακρύνει από το γέλιο με σαρκασμό και κούφια αισιοδοξία!
Δικαίωμα στο όνειρο, που κυοφορεί πίστη κι ελπίδα στο μέλλον, που δεν λιμνάζει το σήμερα, που δεν καταψύχει το αύριο, αλλά, δημιουργεί και χαρίζει τη ΖΩΗ!
Ας ακολουθήσουμε την καρδιά μας εκεί που τρέχουν οι πόθοι και τα θέλω μας, κόντρα στην βουβή ανημποριά, στον κοινωνικό μιθριδατισμό και στα ξέφτια μιας πολιτικής  συνείδησης, που στραγγίζει κάθε θετική σκέψη. <by koko>

... πόσο τ' ανέβασμα του άχαρου δρόμου 
στρέφω κοιτάζοντας προς τ' όνειρό μου..." 
(Απόσπασμα από το "Ο Δρόμος" του Καρυωτάκη)



Συμπληρώνω μ' ένα καταπληκτικό video που μου έστειλε μια φίλη κι αξίζει να το δείτε!
Σ' ευχαριστώ "Φαντομάς" 



2 σχόλια:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=krPvO7LMub0
    καλώς σε βρήκα!
    εγώ ονειρεύομαι..και ας με λένε τρελή!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε καλωσορίζω με χαρά, ελπίζω πάντα ν' ακολουθείς τα όνειρα σου και να μην ακούς αυτούς που έπαψαν να ...το πράττουν. Σ' Ευχαριστώ για το video, εκπληκτικό ! και επειδή θέλω να το μοιραστώ με τους φίλους μας, το ανέβασα. Να είσαι πάντα καλά, να εμπνέεσαι και να ονειρεύεσαι!!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή