19/6/13

...σαν χρυσόσκονη στις μνήμες 

Η Φωτογραφία είναι από μια ταλαντούχα φίλη !
Αναμνήσεις κρυμμένες με λέξεις που ψιθυρίζουν κι αναπολούν με νοσταλγία τις αθώες εκείνες εποχές όπου το όνειρο ταξίδευε σαν δαντέλα του ανέμου, όπου το χαμόγελο αβίαστα φώτιζε τη ψυχή μας, όπου η αλληλεγγύη δεν ήταν ρόλος αλλά γνήσια αγάπη, όπου το ήθος και η αξιοπρέπεια ήταν αξίες αδιαπραγμάτευτες, κι όχι σαν σήμερα όπου ο "...άνθρωπος κατάντησε πραμάτεια"(Σεφέρης). 
Μια αγκαλιά γιασεμιά, χάιδεψαν μνήμες στο χρόνο και στο χώρο, σαν... χρυσόσκονη! 
Καλή μου φίλη "aeriko"  Σ' ευχαριστώ! <by koko> 

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα λόγια νοσταλγικά!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που σου άρεσαν, πραγματικά μου βγήκαν αυθόρμητα κι αβίαστα. Φιλιά πολλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Κατερίνα και καλώς σε βρήκα!! Πολύ όμορφο το σπιτάκι σου- πραγματικά έχεις ταλέντο στο γράψιμο! Τώρα που σε βρήκα θα τα λέμε συχνά! Καλή εβδομάδα εύχομαι! Πολλά φιλούθκια ;) xxxxx
    *σε ευχαριστώ πολύ για το mail σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ωραία φιλούθκια !!! Βασιλική μου καλώς όρισες και σ' ευχαριστώ για τα ωραία σου λόγια. Όταν αφουγκράζεσαι τον εαυτόν σου θέλεις να μοιράζεσαι και την διδαχή και την δημιουργία! Έτσι, θα ταξιδεύουμε μεσ' από τις σελίδες μας, ευχάριστα, χαρούμενα και δημιουργικά !!! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα βραβειάκι για καλωσόρισμα σε περιμένει στο σπιτάκι μου:

      http://basilikis-art.blogspot.com/2013/06/quote-of-day.html

      Πολλά φιλούθκια Κατερίνα μου! χχχ

      Διαγραφή
    2. Σ' Ευχαριστώ πολύ για το Βραβείο σου Βασιλική μου! Προσεγγίζεις με απαύγασμα ψυχής τις επιλογές σου και χαίρομαι που είμαι μία από αυτές! Εύχομαι πάντα να σκορπάς χαμόγελα κι αισιοδοξία! Θα περάσω από το όμορφο σπιτάκι σου να το πάρω με πολλά ευχαριστώ! Πολλά φιλάκια!!!

      Διαγραφή